Кандидат на посаду міського голови міста Баштанка Олександр Ком’якович

Народився 13 червня 1964 року у м.Стаханові  Луганської області. Трудову діяльність почав з професії  шахтаря  після закінчення гірничого технікуму. Після закінчення Харківського юридичного інституту переїхав в м.Баштанку і продовжив трудову діяльність в районній прокуратурі, працював  юрисконсультом в сільськогосподарському підприємстві, а згодом  начальником Баштанського районного управління юстиції.

Microsoft Word - Äîêóìåíò4

Закінчив Одеську національну юридичну академію. Зараз займаюсь підприємницькою діяльністю. З липня п.р. виконую обов’язки позаштатного радника голови районної державної адміністрації. У вільний час приділяю увагу правозахисній роботі, допомагаю громадянам у вирішені їх життєвих проблем. Одружений, виховую трьох дітей.
Сьогодні  м.Баштанка перебуває на порозі нових випробовувань у вирі масштабних викликів, які потребують максимальної концентрації наших спільних зусиль, консолідації всієї громади міста.
Для зростання добробуту кожного жителя нашого міста, покращення якості життя, розвитку духовності і культури пропоную наступні головні кроки:

1. Розвиток бізнесу — доходи місцевому бюджету;  людям -нові робочі місця.
2. Гроші інвесторів — до Баштанки.
3. Пенсіонерам та малозабезпеченим — ліки і продукти дешевше.
4. Громаді — широку доступність до влади.
5. Програму очищення ставків міста і створення місцевих зон
відпочинку городян.
6. Нову систему контролю за будуванням та обслуговуванням міських  доріг.
7. Вулицям, автошляхам і перехрестям міста — якісне освітлення.
8. Баштанському водоканалу — реорганізацію.
9. Активну молодь міста і міську владу — за круглий стіл.
10. Баштанським талантам — визнання у рідному місті.

Вересень2017