Кандидат на посаду міського голови міста Миколаїв Олександр Гриценко

Народився 11 березня 1979 року в селі Баловне Новоодесского району Миколаївської області.
Закінчив Миколаївський педагогічний інститут. Працював учителем.
З 2002 по 2005 рік — приватний підприємець.
З 2005 по 2008 рік обіймав посаду заступника директора ТОВ «КРИТОН-АП», яке займалося оптовою торгівлею паливно-мастильними матеріалами.
З травня 2009 року очолює комунальне підприємство Баловненської сільської ради.
У 1997 році створив футбольний клуб, який зайняв перше місце в Миколаївській області.
Одружений. Дружина, Гриценко Катерина Олександрівна — медпрацівник. Виховує трьох дітей.

Grizenko_face
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ МІСТА!
Миколаїв як місто промисловості, центр науки і культури розвивавсяся і зростав працею і талантом багатьох поколінь. Сьогодні унікальний технологічний потенціал Миколаєва багато в чому втрачений.
Тим, хто сьогодні у влади, потрібні тільки джерела швидких доходів, вони не думають про людей, про завтрашній день міста.
Потрібна лише чітка програма дій і чесність влади. І відношення до бюджету міста не як до джерела збагачення себе і групи депутатів, а як до загального для жителів джерела розвитку міста. У нас головне — люди, здатні мислити і діяти, працювати і перемагати.
Закликаю усіх проявити згуртованість і єдність в ім’я майбутнього нашого міста. Наша команда ясно бачить проблеми і шляхи їх рішення. Ми готові боротися за інтереси простих людей, за гідне життя і упевненість в завтрашньому дні для кожної людини. Нам потрібна Ваша підтримка. Разом ми зможемо побудувати місто, в якому хочеться жити.

Краще молодий порядний мер ніж досвідчений корупціонер

Пропоную здійснити:

У суспільно-політичній сфері міста:
Значно збільшити роль місцевого самоврядування. Для досягнення позитивних змін необхідно демонополізувати і демократизувати міське самоврядування.Реалізувати в Миколаєві програму «Електронне місто»
В економіці міста:
Найважливішим стратегічним завданням міської влади вважаю залучення інвестицій.
Вигідне розташування і потенціал міста сприяють надходженню як внутрішнього капіталу, так і міжнародних інвестицій. Головне — довіра інвестора до міської влади і прозорі умови співпраці. Бюджет міста повинен стати джерелом розвитку міста, а не джерелом збагачення чиновників і депутатів. При грамотному і чесному використанні бюджету вистачає на поточні витрати і процвітання міста.
В інфраструктурі міста :
Захист і цільове  використання комунальної власності першочергове завдання мера, сприяти вирішенню значної кількості проблем міста і поліпшенню інвестиційного клімату.
У сфері житлово-комунального господарства
Встановити громадський контроль над обгрунтованістю комунальних тарифів і якістю послуг. Жителі повинні бачити, куди витрачаються 246 млн. гривень. Зробити доступними і обгрунтованими тарифи на послуги в житлово-комунальній сфері.
У сфері медицини:
Реалізувати в комунальних установах охорони здоров’я гарантоване Конституцією України право на безкоштовну медичну допомогу. Відкрити інформацію про лікувальні установи міста.
У сфері освіти, культури і спорту :
Забезпечити облік, контроль і публічне інформування про використання 693,2 млн. гривень на фінансування освіти — 569,5 млн грн; фінансування спорту і фізичної культури — 41,4 млн. грн; фінансування культури — 82, 3 млн. гривен.
Припинити побори у ВНЗ, школах, дитячих садках нашого міста.

Вересень2017