13-й з’їзд «Батьківщини»

Днями у Києві відбувся третій етап 13 з`їзду партії ВО «Батьківщина», на якому було затверджено рішення взяти участь у місцевих виборах 25 жовтня 2015 р.

На з’їзді були присутні 171 делегат зі всіх областей України. Учасників Луганської та Донецької делегацій зал зустрів бурхливими оплесками. Взагалі, у з’їзді взяло участь близько десяти тисяч чоловік.

Відкрив з’їзд перший заступник голови ВО «Батьківщина» Іван Кириленко. До присутніх у залі звернулась лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко. Головні питання, до яких Юлія Володимирівна привернула увагу стосувалися внесення змін до Конституції України, децентралізації влади, реформування української армії. Лідер партії зауважила, що ВО «Батьківщина» виступає за продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення. Також було привернуто увагу делегатів та гостей з’їзду до питань боротьби з корупцією, питанню зменшення комунальних тарифів та незаконному оподаткуванню пенсій.

На з’їзді було надано слово першому заступнику голови Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина», бійцю 28-ї механізованої бригади, розвіднику  Олегу Кравцю. Звертаючись до учасників з’їзду та до Юлії Володимирівні, він наголосив на тому, що для збереження країни потрібно формувати сильну і професійну армію.

«Якщо хочемо зберегти країну, зберегти націю, зберегти наших дітей – нам потрібна тільки професійна армія!» – заявив він.

Після завершення з’їзду, голова Миколаївської місцевої організації ВО «Батьківщина» Олександр Гриценко, особисто запросив Юлію Володимирівну прийняти участь в експертному форуму «Розвиток Миколаївщини», який відбудеться 24 вересня у Миколаєві.


Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31