17 червня 2015 року відбулося засідання бюро Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина».

Ключовим питанням, винесеним на обговорення, було питання розгляду звернення деяких колишніх керівників та діючих членів партії до бюро Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина» стосовно оцінки діяльності керівництва обласної партійної організації.
В ході обговорення голова обласної організації ВО «Батьківщина» Соколов М.В зазначив що: «Дії деяких членів партії, а саме Е.Григоряна, Л.Колотюк, М.Голубової направлені передусім на задоволення своїх власних депутатських та керівних амбіцій, а не на розвиток партійної організації. Своїми діями та публікаціями в ЗМІ такі псевдо «патріоти партії» намагаються розхитувати єдність партії в лавах Вознесенських партійних організації та на рівні області».
В рамках свого виступу член обласного бюро Н.Сидоренко, акцентувала увагу на тому, що: «Е.Григорян з незначною кількістю партійців, своєю неконструктивною позицією, небажанням працювати єдиною партійною командою та добросовісно виконувати свої партійні обов’язки, дискредитують партію і наносять шкоду її репутації. Більшість членів партії обурені діями Е.Григоряна та його поплічників і вважають їх несумісними з членством в партії».
Після обговорення, члени бюро обласної організації ВО «Батьківщина» прийняли рішення звернутись до Президії Політичної ради партії з проханням розглянути питання виключення з лав партії: Е.Григоряна; Л.Колотюк; М.Голубову.
За дане рішення проголосувало 7 з 9 присутніх членів бюро Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина».