18 вересня 2015 року в м.Миколаїв при підтримці «ВО «Батьківщина» відбудеться форум на тему: «Розвиток Миколаївщини».

Майбутні вибори є унікальним шансом законно, конституційно, демократично поміняти цілком всю владу на місцях, сформувати депутатський корпус не з політиканів, корупціонерів та шахраїв, а патріотів Миколаївщини та фахівців. Напередодні адміністративної реформи, що надає органам місцевого самоврядування значно більше прав та повноважень у вирішенні соціально-економічних питань регіону, «ВО «Батьківщина» організовує проведення відкритого експертного форуму «Розвиток Миколаївщини».
Форум присвячений важливим завданням, які стоять сьогодні перед регіоном.
Його головна мета – напередодні виборів публічно та відкрито заявити про існуючі проблеми регіону (зокрема, знищена інфраструктура області, незаконні будівництва, неякісне медичне обслуговування, реформування ЖКГ, брак робочих місць, екологічні проблеми) та напрацювати можливі шляхи їх вирішення. За результатами відкритого експертного форуму буде прийнято план дій для депутатів місцевих рад на подальші 5 років.
У роботі форуму візьмуть участь фахівці різних сфер життя регіону, які зможуть обговорити реальні проблеми Миколаєва і напрацювати комплекс рішень в різних галузях економіки, соціальної сфери, освіті, науці, охорони здоров’я та реалізувати їх як депутатів місцевих рад різних рівнів.
Насичена програма форуму, творча атмосфера пошуку і дискусії дозволить знайти рішення, здатні укріпити економічний потенціал області, зробити її сучасною і конкурентоздатною.
Організатори форуму запрошують всіх приєднатися до робочих груп за напрямками та публічного обговорення проблем Миколаєва і області.
Для отримання інформації щодо участі у форумі «Розвиток Миколаївщини» звертайтесь за телефоном 0 800 505 303