22 квітня 2015 року відбулася конференція Корабельної районної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

22 квітня 2015 року в приміщення Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» відбулася конференція Корабельної районної організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».
В ході конференції на розгляд були винесені важливі організаційні питання щодо роботи партійної організації Корабельного району. В рамках обговорення головою міської партійної організації Орлом В.М було запропоновано змінити голову партійної організації Корабельного району, та запропоновано кандидатуру Ніколаєнко І.М на заміщення голови Корабельної партійної організації.
Рішенням конференції від 22.04.2015 р головою партійної організації Корабельного району було затверджено Ніколаєнка І.М.