9 липня — день народження «Батьківщини»

Голова Миколаївської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Соколов привітав партійців та всіх, хто підтримує ідеї «Батьківщини» із Днем народження партії.  «З моменту створення партії пройшло 17 років.  За цей час на долю політичної сили випало чимало іспитів, які ми достойно витримали, — зазначає Михайло Соколов. — І ми продовжуємо їх витримувати. Наша партія практично всю свою історію знаходилася в опозиції до діючої влади, неухильно відстоювала свої позиції, тож має постійну серйозну підтримку людей. І нині «Батьківщина» чи не єдина політична сила, що бореться з усіх трибун, починаючи з Верховної Ради за права та інтереси простих людей. Сьогодні ми протидіємо нинішній владі у питаннях підвищеня тарифів на послуги ЖКГ.  Відчуваємо підтримку людей.  Миколаївська парторганізація бажає всім нам сил та наснаги в цій боротьбі, мужності, принциповості, довіри людей».

Фракція «Батьківщина» у Верховній Раді наполегливо і послідовно бореться за справедливі і посильні тарифи на житлово-комунальні послуги для людей. Подано десятки законопроектів і судових позовів. Але досі усі вони залишалися без розгляду. Олігархічна парламентська більшість ухвалює лише ті закони, що допомагають персональному збагаченню її членів та призводять до зубожіння людей. Саме тому, вичерпавши усі можливості вплинути на ситуацію, фракція «Батьківщина» розпочинає безстрокове блокування роботи Верховної Ради з вимогою поставити на голосування законопроекти, спрямовані на боротьбу з тарифним геноцидом.

Підтримують рішення фракції партійні активісти та депутати місцевих рад від ВО «Батьківщина». Лідер миколаївських партійців Михайло Соколов навів красномовні дані, які підтверджують, що наступив плановий тарифний геноцид українського народу. «За  останні два роки ціна на газ для населення зросла у 9,5 разів. Тарифи на опалення та гарячу воду – більше, ніж вп’ятеро, електроенергія – втричі. За цей же час реальні доходи українців завдяки діяльності двох урядів зменшилися втричі. Дві третини українців уже не можуть оплачувати комунальні рахунки і вимушені благати про державну підтримку. Та найстрашніше, що вже другий уряд поспіль називає цю політику не знищенням українців, а початком реформ. Але слід казати правду. Влада кидає людей напризволяще, в черговий раз підвищуючи тарифи».

(Прес-служба обласной парторганізації ВО «Батьківщина» дякує ха фото сайту izvestia.nikolaev.ua)

 

j

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше

Партійна конференція: Миколаївська Батьківщина висунула понад 700 кандидатів в депутати різних рівнів

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30