Активістка Миколаївської «Батьківщини» — серед кращих тренерів

Член бюро Миколаївського обласного партійного осередку ВО «Батьківщина» Вікторія Олійникова успішно пройшла навчання в Національному демократичному інституті міжнародних відносин (США) з питань організації роботи з виборцями.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», Вікторія отримала сертифікат міжнародного зразку і відтепер є тренером із роботи з виборцями.

Навчання, яке було організоване Інститутом та ВО «Батьківщина», відбувалося протягом декількох днів у Києві.

«Це була своєрідна школа молодих політиків. Участь у тренінгу взяли представники різних політичних сил з різних країн світу. Як і будь-яке навчання, воно виявилося корисним для мене, як особистості та як для людини, що пов’язує своє життя з політичною діяльністю на благо Батьківщини. Вдячна нашим вчителям та тренерам за неоціненний досвід та набуті знання. Радію від того, що познайомилися з цікавими людьми», — зазначила Вікторія Олійникова. За підсумками навчання Вікторія та її команда були відзначені, як одні з найкращих.

вика1 вика2 вика3 вика4