Акції за визволення Надії Савченко проходять по всій області.

Активісти районних та міських осередків ВО «Батьківщина» провели акції з вимогою визволення української льотчиці-героїні в містах та районах Миколаївщини. Так, в місті Очакові небайдужі жителі вийшли до пам’ятника Шмідту, де розгорнули державні прапори та плакати з написом «Волю Надії Савченко». Вони приєдналися до всеукраїнської акції, що пройшла в усіх містах держави та за кордоном. Захід з підтримки Надії Савченко також організували та провели Вознесенська міська та районна парторганізації ВО «Батьківщина». Активісти-«батьківщинівці» вийшли з державними та партійними прапорами, та плакатами-закликами за визволення Надії з російського полону. Як відомо, 9 березня на заклик лідера ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко провести акції на підтримку Надії Савченко відгукнулася вся Україна та країни Заходу.

очак2очак1вознес2вознес1