«Батьківщина молода» допомагає комунальним службам очищувати місто від політичної агітації

В останній день напередодні виборів до місцевих рад у комунальних служб міста роботи чимало. Справа в тому, що сьогодні, у суботу 24 жовтня во всій країні День тиші, тобто згідно закону України, заборонена повністю політична агітація. Але ж кандидати в депутати до місцевих рад не дуже прагнуть слідкувати букві закону. Всі двори, стіни будівель, навіть дерева і майже всі опори електропередач у місті досі дуже рясно заклеєні агітаційними листівками, переважно синіх та зелених кольорів.
Щоб допомогти працівникам комунальних служб міста прибрати паперове сміття з вертикальних поверхонь вулиць , а також допомогти зрозуміти майбутнім депутатам міської та обласної рад, що народним обранцям все ж потрібно слідкувати закону України, представники громадської організації «Батьківщина молода» влаштували суботник.