«Батьківщина» наполягає на негайному розгляді тарифних законопроектів, – Юлія Тимошенко

«Батьківщина» вимагає від парламенту першочергово розглянути всі законопроекти щодо зниження тарифів на житлово-комунальні послуги.

Про це заявила лідер фракції Юлія Тимошенко на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та комітетів.

«Враховуючи, що зараз люди отримали вдвічі більші платіжки за тепло, фракція «Батьківщина» наполягає на тому, щоб у вівторок були розглянуті всі законопроекти щодо негайного зниження тарифів, про припинення конфіскації житла за комунальні борги, про передачу українського газу громадянам України», – наголосила політик.

Лідер «Батьківщини» звернулася до громадян України, які вже отримали платіжки з підвищеними тарифами: «У вас є всі інструменти в руках натиснути на цю владу і примусити віддати вам український газ».

«Так само, як під тиском аграріїв влада на рік пролонгувала мораторій на продаж землі. Так само, як під тиском ошуканих вкладників президент зараз вносить до парламенту законопроект про повернення заощаджень. Так само, як під тиском освітян, які вийшли на захист своїх інтересів на вулицю, влада пообіцяла їм збільшити заробітну плату», – аргументувала Голова фракції.

Юлія Тимошенко також переконана: «Якщо ми хочемо повернути український газ українцям, на владу теж потрібно натиснути і примусити це зробити».

Нагадаємо, лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко висловила переконанння, що тільки об’єднавшись, люди можуть поставити на місце прогнилу владу в Україні.