«Батьківщина» наполягає на терміновому врегулюванні процедури оформлення субсидій

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Олександра Кужель наголосила на необхідності чіткого врегулювання питання щодо оформлення субсидії таким категоріям громадян, як безробітні, сільські мешканці та приватні підприємці, з урахуванням усіх затрат для ведення господарства та бізнесу, а також переселенцям.
Про це вона зазначила під час засідання Парламентської робочої групи щодо вивчення обґрунтованості тарифів.
«Нічого досі не вирішено щодо людей, які мають борги по заробітній платі, депозитам і кредитам у збанкрутілих банках», — зауважила вона.
За словами Кужель, також у загальній декларації про доходи громадян необхідно враховувати витрати на закупівлю тяжкохворими дорогих життєво необхідних ліків.
Під час засідання робочої групи народний депутат від «Батьківщини» процитувала висновки експертів Віденського інституту щодо того, що «відстоюючи конкретні економічні реформи, друзі України повинні утримуватись від лобіювання застосування жорсткої економії або шокової терапії, які можуть зробити життя пересічного українця ще біднішим».
Зазначимо, що Парламентська робоча група щодо вивчення обґрунтованості тарифів обговорила сьогодні питання полегшення процедури оформлення  документів, необхідних для отримання житлових субсидій, та надасть відповідні пропозиції уряду.
Наступне засідання групи відбудеться 30 квітня.
Нагадаємо, що раніше лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявляла, що не виключає ініціювання продовження роботи парламентської групи щодо вивчення обґрунтованості тарифів, але сподівається, що група вкладеться у відведений для її роботи термін — до 7 травня.
Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31