«Батьківщина» обов’язково братиме участь в президентських виборах, – Юлія Тимошенко

«Батьківщина» обов’язково братиме участь в президентських виборах, а кандидата в президенти визначить з’їзд політичної партії.

Про це в ефірі телеканалу «NewsOne» заявила Юлія Тимошенко, відповідаючи на запитання ведучої.

«Я можу вам твердо сказати, що кандидат від «Батьківщини» на президентських виборах точно буде. З’їзд визначиться щодо кандидатури», – відповіла вона.

За словами парламентаря, політична команда «Батьківщини» не буде мовчки або за хабарі за лащтунками компромісно спостерігати за тим, що відбувається в Україні і  не буде співучасником злочинної політики влади.

«Ми докладемо всіх зусиль, аби країна та суспільство якомога швидше позбавилися цієї влади конституційним шляхом. Усі вади можна подолати швидко, якщо на це мати політичну волю. Нам потрібно жорстко поставити кордон між інвестором, розвитком економіки і крадіями, які осіли в нашій країні, тримають кермо і практично вбивають нашу країну. Поки ми цю систему не змінимо, які би не змінювались прізвища на посадах міністрів або депутатів, – нічого не зміниться», – сказала Юлія Тимошенко.

Екс-прем’єр-міністр розповіла, що «інвестори не прийдуть в країну, де править мафія», але команда «Батьківщини»  має політичну волю, щоб подолати корумповану владу, а також знання для відбудови країни.

«Нам декілька років потрібно, щоб поставити країну на ноги. Ми з вами відбудуємо Україну!» – підсумувала Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31