«Батьківщина» підтримала постанову щодо невизнання Україною легітимності виборів президента РФ у Криму

«Батьківщина» підтримала Постанову про Заяву Верховної Ради України стосовно невизнання Україною легітимності виборів Президента Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України – Автономній Республіці Крим та місті Севастополь (№8168-1).

Виступаючи під час обговорення відповідного документу, один з його авторів та член фракції Борис Тараcюк заявив, що зміст заяви полягає у невизнанні виборів президента РФ на території окупованої української землі у АР Крим.

«Сьогодні в парламенті стояло питання про те, що потрібно знайти ляльковода, який керує антиукраїнськими силами в Україні. Я хочу сказати, що його не треба шукати. Цей ляльковод відомий і його ім’я Володимир Путін, термін повноважень якого продовжили ще на п‘ять років зокрема і за рахунок громадян в окупованій АР Крим », – заявив Борис Тарасюк.