«Батьківщина» пропонує парламенту попрацювати без канікул

Фракція «Батьківщина» зареєструвала у ВРУ проект постанови, в якому пропонується парламенту працювати без канікул.

Як повідомила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко на сьогоднішньому брифінгу, відповідний проект постанови зареєстровано представниками фракції в парламенті.

«Ми вносимо проект постанови для продовження роботи парламенту. Депутати мають йти не на канікули, а працювати безперервно, поки не буде зупинена економічна і соціальна криза в державі, поки не буде зупинена політична криза, і поки вищі посадовці не припинять заробляти на війні і на крові», – заявила вона.

Юлія Тимошенко додала, що фракція буде вдаватись до будь-яких радикальних дій у парламенті, щоб «прибрати корумповану верхівку держави».

«У вівторок на засіданні фракція буде вирішувати питання, яким шляхом ми будемо «ставити на місце» нинішню владу. Але водночас я хочу наголосити, що я не бачу іншого шляху, як прибрати корумповану верхівку держави, ніж дострокові вибори. Перезавантаження влади сьогодні – це єдиний шлях до порятунку країни», – пояснила заявила Тимошенко, відповідаючи на запитання журналістів.

На її думку, дострокові парламентські вибори дадуть відповідь на більшість кризових питань, які стоять сьогодні перед країною.

«Україна може стати на ноги досить швидко, якщо до неї не будуть застосовувати стратегію свідомої маргіналізації і знищення державності», –  зазначила лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко додала, що їй «дуже боляче, що керівництво держави є спільником в цих нищівних для України планах».