«Батьківщина» спирається на прихильників у Миколаївській області

Очільник миколаївських партійців Вадим Підберезняк продовжує практику особистих зустрічей з «батьківщинівцями» в районах області.

Як повідомляє прес служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», протягом останнього тижня такі зустрічі відбулися з активом громад, які  мають об’єднати відповідно адміністративно-територіальної реформи .

«На зустрічі з партійцями ймовірного укрупненого Баштанського району обговорили проблемні питання об’єднаних громад та районів, висловили пропозиції щодо подальшої роботи, в тому числі, щодо підготовки до місцевих виборів. Наша партія об’єднує навколо себе тих людей, що прагнуть змінювати на краще свою Батьківщину. І такі люди є», — зазначив Вадим Підберезняк.

Він наголосив на тому, що сьогодні завдання полягає в тому, аби організувати навколо партії тих людей, які бажають працювати та змінювати на краще ті села, селища та міста, в яких вони проживають.