«Батьківщина» та фермери вийшли до парламенту з вимогою продовжити мораторій на продаж землі

«Батьківщина» спільно з фермерами, приватними землевласниками, представниками аграрних профспілок та небайдужими до долі своєї країни громадянами вийшла до Верховної Ради на мітинг з вимогою продовжити мораторій на продаж землі сільськогосподарського призначення.

«Питання мораторію – це питання національної безпеки України та добробуту українців. Сьогодні влада каже: давайте знімемо мораторій уже завтра. Ця концепція передбачає те, що доведені до зубожіння люди, змушені будуть продати останнє, що в них є, – землю. Вона є нашим національним багатством, яке не маємо права розбазарити», – заявив  заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько, який разом із колегами-партійцями Вадимом Івченком та Сергієм Євтушком взяв участь у мітингу.

За концепцією «Батьківщини»,  держава має запропонувати фермерам довгі та дешеві кредити, аби вони могли купити за них техніку, посіяти та зібрати врожай, повідомив Іван Крулько.

«Якщо не станемо на своїй землі  господарями, будемо на ній кріпаками. Бо прийде росіянин, китаєць, який не думає про народ і про Україну, а лише про власну кишеню, – і захопить землю», – зауважив він.

мітинг

Мітинг за продовження мораторію на продаж землі у м. Київ

Зі свого боку Вадим Івченко зазначив, що сьогодні «Батьківщина» подає необхідні законопроекти, які дають одноосібним господарствам можливість стати сільгосптоваровиробником, через кооперацію об’єднатись і отримати гідну ціну на вироблені продукти, отримати гідну пенсію.

«Але всі наші проекти не ставляться на розгляд ВРУ! Навпаки, все робиться для того, щоб не продовжувати мораторій і запустити ринок землі. Що буде в країні, де земля належатиме 3-5 сім’ям? Ми обслуговуватимемо цих олігархів! Саме тому ми наполягаємо,  що сьогодні відкриття ринку землі не на часі», – сказав Вадим Івченко.

24862541_1381456768650779_6423587181827208734_n

Мітинг за продовження мораторію на продаж землі у м. Лисичанськ

Насамкінець парламентарі подякували всім, хто відстоює продовження мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

Мітинг за продовження мораторію на продаж землі у м. Дніпро

Мітинг за продовження мораторію на продаж землі у м. Дніпро

«Я вдячний за вашу принципову позицію. За те, що попри гостру ситуацію в країні, коли правду стало говорити вкрай небезпечно, ви не побоялися і вийшли, щоб захисти українську землю! Разом з вами команда «Батьківщини» на чолі з Юлією Тимошенко боротиметься за майбутнє нашої держави – за демократичну правову Україну, за добробут всіх українців, за спільний шлях, який ми самі обираємо!» – заявив Сергій Євтушок.

24989345_1994984480746023_399322557_n

Мітинг за продовження мораторію на продаж землі у м. Черкаси

Також зазначимо, що сьогодні мітинги з вимогою продовжити мораторій на продаж землі відбуваються у різних областях України. Люди вийшли під стіни державних адміністрацій, щоб показати, що вони не байдужі до української землі сільськогосподарського призначення.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30