«Батьківщина» вимагає скасувати е-декларування для громадських активістів цього тижня

«Батьківщина» вимагає від парламенту цього тижня розглянути та ухвалити в цілому законопроект, який ініціювала Юлія Тимошенко і який підписали представники різних фракцій, щодо скасування е-декларування громадських активістів (№6271).

На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час програми  «Нейтральна територія» на телеканалі «Прямий».

«Не треба дурити Венеціанську комісію і розповідати всім нашим міжнародним партнерам байки. Треба просто виконати те, що підказує логіка процесу, – скасувати е-декларування», – зауважив він.

Як нагадав політик, на відміну від депутатів, міністрів та чиновників, громадські активісти живуть не за бюджетні кошти, не за кошти платників податків, за які мали би звітувати через е-декларування, а за рахунок грантів і звітують за них перед своїми грантодавцями.

«Спочатку влада ухвалює шкідливі рішення, а потім дивується своїм низьким рейтингам», – зауважив народний депутат від «Батьківщини» Іван Крулько.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31