«Батьківщина» вимагає зборів коаліції у зв’язку із заявами депутата Антона Геращенка

«Батьківщина» обурена неправдивими та безпідставними заявами на адресу фракції, які пролунали з боку депутата від «Народного фронту» Антона Геращенка.

Про це йдеться в заяві фракції «Батьківщина».

Фракція вважає, що будь-які непорозуміння, які виникають між політичними партнерами повинні вирішуватися всередині коаліції, перш ніж виносити їх на широкий загал. Але пан Геращенко та його колеги, які вийшли на парламентську трибуну, вирішили знехтувати політичним діалогом та перейшли на відверте хамство.

«Досить дивно чути звинувачення у грі на боці Кремля від тих осіб, які сьогодні створили прекрасну картинку для російського телебачення і будуть героями чергової хвилі антиукраїнської пропаганди», — йдеться в заяві.

З огляду на події, які відбулися в парламенті в середу, «Батьківщина» вимагає скликати загальні збори коаліції у четвер, де ми як парламентська партія з тривалою історією хочемо обговорити стандарти поведінки і взаємовідносин всередині коаліції та сподіваємося почути вибачення від менш досвідчених колег.

Коментуючи сьогоднішні звинувачення на адресу «Батьківщини», Сергій Соболєв у свою чергу зазначив: «Я думаю, що сьогоднішній склад парламенту дуже добре розбирається в тому, що відбувається через Путіна, а що відбувається через тотальну корупцію. І тому хай знають ті, хто пробує сьогодні списати на Путіна тотальне розкрадання бюджету держави – у них це не вийде!»