«Батьківщина» йде на місцеві вибори, – рішення з’їзду

Партія ВО «Батьківщина» братиме участь у виборах місцевих голів та депутатів у 201 об’єднаній територіальній громаді, які відбудуться 29 жовтня 2017 року.

Таке рішення одностайно ухвалили делегати 14-го з’їзду (6 етап) партії, який проходить сьогодні у Києві.

«Місцевим організаціям політичної партії ВО «Батьківщина» взяти участь у місцевих виборах, що  відбудуться в Україні 29 жовтня 2017 року у порядку та спосіб, передбачений Законом України «Про місцеві вибори», – йдеться в рішенні з’їзду.

Окрім того, під час заходу були внесені зміни до статуту партії та відкликані депутати місцевих рад на підставі норм про імперативний мандат.

«Ми довго боролися за імперативний мандат, за те, щоб люди, які беруть на себе політичну відповідальність, були чесними, послідовними, відкритими. Ми боролися для того, щоб не було фарисейства і ганебних переходів. Ми вибороли це право на місцевому рівні», – заявив під час з’їзду перший заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Кириленко.

Партія ухвалила рішення і відкликала наступних депутатів: Іванна Куцин (Тячівська районна рада Закарпатської області), Дмитро Пучкін (Кам’янська міська рада, Дніпропетровська область), Ольга Бабенко, Геннадій Черствий, Михайло Карий (Криворізька міська рада Дніпропетровської області).

Як зауважив заступник Голови партії «Батьківщина», на місце відкликаних приходять депутати, які наступними йдуть за списком.

Нагадаємо, сьогодні Києві відбувся 14-й з’їзд партії ВО «Батьківщина». На заході присутні близько 10 тисяч людей.

На порядок денний з’їзду виносились питання про участь політичної сили у виборах місцевих голів та депутатів у 201 об’єднаній територіальній громаді, які відбудуться  29 жовтня 2017 року, відкликання депутатів місцевих рад на підставі норм про імперативний мандат, а також  зміни до статуту партії.

Зазначимо, що «Батьківщина» делегує для участі у виборах понад  4 тис. кандидатів у депутати рад ОТГ.

Відеозапис 14-го з’їзду партії «Батьківщина» можна переглянути тут.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31