«Батьківщина» – єдина справжня політична партія в Україн

Партія «Батьківщина» – це єдина справжня політична партія в Україні, оскільки вона представлена в усіх областях, у місті Києві та суттєво покращила свій результат в порівнянні з парламентськими виборами.

Про це на урочистому з’їзді депутатів місцевих рад від «Батьківщини» наголосила лідер партії Юлія Тимошенко.

«Наша партія на цих виборах стала не першою, але і не другою. 22 області та місто Київ! Це означає, що спрацювали всі, всі без виключення! І сьогодні вперше не ділиться країна на Схід та Захід, Південь та Північ. Сьогодні ми отримали гідний результат по всій країні, ми отримали величезну стратегію, яка може принести країні перемогу», – заявила політик.

За її словами, за підсумками виборів партія отримала практично стільки ж мандатів, як і президентська «Солідарність», але головним результатом виборів є те, що люди довіряють «Батьківщині».

______ ______ 2015- 12-10 в 14.14.41

«Ми як команда – єдина з усіх парламентських партій, яка суттєво покращила результат! Ми – єдина політична сила, яка кардинально та неспростовно перемогла! «Батьківщина» збільшила свій результат у 3,4 рази. Це означає не просто ривок, підтримку – це означає велику перемогу. Але ця перемога означає і велику відповідальність», – наголосила Юлія Тимошенко.

______ ______ 2015- 12-10 в 14.15.11

______ ______ 2015- 12-10 в 14.14.55

«Наша партія  – це єдина, справжня партія в Україні. І мені здається, що люди нарешті в це повірили!» – підсумувала Юлія Тимошенко.