«Батьківщина» закликає долучитись до флешмобу «United Ukraine»

Депутати «Батьківщини» долучились до міжнародного флешмобу «United Ukraine» до Дня Соборності України.

Як повідомив сьогодні під час брифінгу в парламенті член фракції Іван Крулько, мета заходу – привернути увагу світу до ситуації на Донбасі, анексованого Криму, до потреби припинення агресії та гібридної війни, яку РФ здійснює в Україні.

Депутати «Батьківщини» також закликали всіх українців і друзів нашої країни з усього світу приєднатися до акції і продемонструвати свою позицію та прагнення до відновлення територіальної цілісності України та контролю нею своїх державних кордонів.

За словами парламентаря, цей флешмоб проводиться вже третій рік поспіль і він об’єднує українців всього світу.

Серед тих, хто доєднався до флешмобу вже сьогодні, – європарламентарі,  конгресмени США, дипломати, депутати Канади та інших світових парламентів, представники найбільш впливових неурядових організації, лідери найбільших українських церков і конфесій.

За даними координатора акції, заступника голови «Батьківщина молода» Олексія Захарченка, за сім днів до акції долучилось понад 3 тисячі учасників із 25 країн світу. Серед них – губернатор штату Огайо Джон Кейсік,  конгресвумен Мерсі Каптур, депутати європарламенту тощо. До того ж акцію благословив Любомир Гузар.

Нагадаємо, торік у флешмобі взяло участь 15 тисяч осіб з 68 країн світу.

Цього року фінальна частина акції відбудеться 22 січня о 14:00 в парку імені Т.Г.Шевченка.

Як  долучитись до міжнародного флешмобу можна дізнатись на сторінці акції у Facebook.