«Батьківщина» запустила просвітницький спецпроект до Дня Незалежності України

«Батьківщина» запустила унікальний просвітницький інтернет-проект «Незалежність. Online», присвячений 27-й річниці незалежності України.

Сайт доступний за посиланням: http://independence-online.ba.org.ua/.

Головна мета проекту – детально розказати українцям про те, як Україна здобувала незалежність.

«Ми даємо шанс ще раз побачити «наживо» драматичні події серпня 1991-го року, детально розповідаємо, як наша держава здобувала незалежність», – анонсувала спецпроект  Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Facebook.

Формат ресурсу нагадує новинну стрічку: там можна знайти короткі повідомлення про події, висловлювання діячів того періоду, а також фото- та відеоматеріали 1991 року.

«Це – онлайн-трансляція, що розповідає про 5 історичних днів серпня 1991-го року – з 19-го по 24-е. Зворушливі відео і фото подій 27-річної давнини. Ті моменти, що формують історію нації – внесення національного прапора до парламенту, єднання людей на вулицях, знаменитий зошит з текстом декларації про незалежність Левка Григоровича Лук’яненка… Це велично, зворушливо і урочисто…», – написала лідер «Батьківщини».

Юлія Тимошенко запрошує українців «відчути атмосферу того доленосного часу…»