«Батьківщина» запустила сайт про найважливіші події новітньої історії України

Напередодні 25-річчя української Незалежності партія «Батьківщина» запустила спеціальний проект під назвою «Україна: 25 моментів незалежності», який пропонує українцям згадати найвизначніші події новітньої історії нашої держави.

Сайт має на меті ознайомити користувачів із ключовими здобутками та переломними моментами, що сталися за останні 25 років. А також показати, що український народ пройшов нелегкий шлях боротьби за власну свободу та утвердження власної держави. На сайті ua25changes.org згадані у першу чергу фундаментальні історичні моменти, без яких неможливе державотворення –  прийняття Конституції та державних символів, введення власної грошової одиниці. А також визначені події, які безповоротно змінили Україну і утверджували нашу державу. Перша медаль на Олімпійських іграх, перемога на Євробаченні, проведення чемпіонату з футболу Євро-2012 та інші. Втім, про те, що боротьба за повну незалежність ще триває, нагадує нам і Революція Гідності, і військове протистояння на Донбасі. Нагадаємо, раніше партія «Батьківщина» запустила тест «Історія твоєї Конституції».