«Батьківщина» запустила спецпроект «Яким має бути справжній Держбюджет-2018?»

«Батьківщина» запустила спецпроект під назвою «Яким має бути справжній Держбюджет-2018?», у якому запропонувала низку змін до проекту Державного бюджету на 2018 рік з метою покращення життя людей і стабілізації економіки.

На відповідному сайті розташовані два розділи: розділ «Бюджет для людей» містить вимоги «Батьківщини» щодо підвищення соціальних стандартів і приведення тарифів ЖКГ до економічно обґрунтованого рівня. Також у цьому розділі висвітлюється низка ініціатив партії щодо проведення справжньої бюджетної децентралізації та забезпечення наповнення місцевих бюджетів.

У розділі «Як наповнити бюджет?» зазначається про  необхідність виведення економіки з тіні, що дозволить значно збільшити податкові надходження до держбюджету. Водночас «Батьківщина» вимагає привести державний борг до законодавчо дозволеного рівня та припинити його збільшення.

Зауважимо, що зараз триває процес ухвалення проекту Державного бюджету на 2018 рік. Влада намагається продовжити скорочення соціальних стандартів і гарантій населенню та пропонує антисоціальний державний бюджет.

Фактично це «бюджет бідності», він веде до зубожіння українського народу та занепаду економіки.

Сайт доступний за посиланням: http://budget2018.ba.org.ua/