«Батьківщина» зареєструвала проект постанови про відставку Гройсмана

У п’ятницю, 10 лютого, фракція «Батьківщина» зареєструвала у Верховній Раді України проект постанови №6076 про відставку Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

«Ми вносимо до парламенту постанову про звільнення пана Гройсмана з посади прем’єр-міністра як людини, яка знищила українську економіку, мале підприємництво, яка покриває колосальну корупцію, зокрема в «Укрзалізниці», та робить все для того, щоб Україна не відбулася. Це людина, яка за професійним рівнем не тягне навіть на посаду губернатора області», – заявила Юлія Тимошенко.

За її словами, чинний Кабмін неспроможний проводити справжні реформи у країні. Яскравим прикладом цього вона вважає «фейкові реформи» щодо стипендій та тарифів, які призвели до зростання комунальних платежів та суттєвого зменшення кількості студентів, які отримуватимуть ці стипендії.

Нагадаємо, як заявляла лідер «Батьківщини», наразі в українського народу є два шляхи виходу з кризи, до якої призвела чинна влада: або терпіти цю наругу, або негайно змінювати цей уряд.

Проте після реєстрації проекту постанови документ через деякий час зник з сайту ВРУ. «Батьківщина» вимагає роз’яснень від апарату Верховної Ради та повернення проекту постанови на офіційний сайт парламенту.