«Батьківщинівці» Кривоозерщини відстоюють права громадян на отримання субсидій

За ініціативи депутатів Кривоозерської районної ради від ВО «Батьківщина» (Миколаївська область) відбулася сесія районної ради, на якій ухвалено рішення, — не допустити підвищення тарифів на послуги ЖКГ.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», за дане рішення проголосували 15 з 19 присутніх на сесії депутатів.

Водночас депутати-«батьківщинівці» гостро поставили питання щодо виплати житлових субсидій мешканцям району на тверде паливо та скраплений газ. Адже Кривоозерський район – єдиний в області, який не підведений до газу. Тож мешканці опалюють домівки дровами та вугіллям. Втім субсидій у вигляді «живих грошей» не отримують.

«Як мені повідомили в Кривоозерському районному управлінні соціального захисту населення, протягом 2016-го року до них за субсидіями звернулося 3719 сімей. Субсидій на тверде паливо та скраплений газ призначено на суму 3940,5 тисяч гривень. Фактично виплачено коштів у сумі 922 тисячі гривень. Заборгованість із виплати житлової субсидії на тверде паливо та скраплений газ нині складає понад три мільйони гривень», — зазначає голова Кривоозерської районної парторганізації ВО «Батьківщина» Наталія Дурачевська.

Депутат Кривоозерської районної ради, лідер місцевих «батьківщинівців» Наталія Дурачевська направила листи-звернення до міністерства соціальної політики України та керівництва Миколаївської області.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31