«Батьківщинівці» Миколаєва стали частиною «живого» тризуба

Представники миколаївської громадської організації «Батьківщина молода» 22 січня у День Соборності України взяли участь в масштабному флешмобі на центральній вулиці Миколаєва. Сотні людей взялися за руки та створили «живий» символ України, — тризуб.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійні активісти зорганізувалися через соціальні мережі, вони вийшли на площу із державними символами, прапорами, плакатами, листівками «Україна єдина!»

«День Соборності – особливе свято, в якому відобразилася головна особливість багатостраждальної долі української держави, нашого народу. В час, коли частина території нашої держави анексована і агресор здійснює пропаганду сепаратистських настроїв, ідея соборності, яку передбачає це свято, є дуже актуальною. А багатовіковий досвід щодо втілення цієї ідеї в життя українським народом вчить, що тільки в єдиній соборній і неподільній Україні наш народ може знайти своє щасливе майбутнє», — зазначив один з лідерів миколаївської «Батьківщини молодої» Олександр Рябенко.

Тож «батьківщинівці» долучилися до акції патріотичних сил та вийшли на площу, аби в черговий раз довести, що Україна — єдина, а Миколаїв – частина соборної держави.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» – єдина команда, яка розробила цілісну, ефективну, всеохопну програму, щоб підняти Україну на інший рівень життя

Докладніше

Партія «Батьківщина» вимагає звіту уряду про ситуацію у сфері ЖКГ і пропонує свій план наведення ладу в галузі.

Докладніше

Дорогі первомайці!

Докладніше
Календар новин
Вересень2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30