«Батьківщинівці» Миколаєва стали частиною «живого» тризуба

Представники миколаївської громадської організації «Батьківщина молода» 22 січня у День Соборності України взяли участь в масштабному флешмобі на центральній вулиці Миколаєва. Сотні людей взялися за руки та створили «живий» символ України, — тризуб.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», партійні активісти зорганізувалися через соціальні мережі, вони вийшли на площу із державними символами, прапорами, плакатами, листівками «Україна єдина!»

«День Соборності – особливе свято, в якому відобразилася головна особливість багатостраждальної долі української держави, нашого народу. В час, коли частина території нашої держави анексована і агресор здійснює пропаганду сепаратистських настроїв, ідея соборності, яку передбачає це свято, є дуже актуальною. А багатовіковий досвід щодо втілення цієї ідеї в життя українським народом вчить, що тільки в єдиній соборній і неподільній Україні наш народ може знайти своє щасливе майбутнє», — зазначив один з лідерів миколаївської «Батьківщини молодої» Олександр Рябенко.

Тож «батьківщинівці» долучилися до акції патріотичних сил та вийшли на площу, аби в черговий раз довести, що Україна — єдина, а Миколаїв – частина соборної держави.

соборність2соборність1соборність