«Батьківщинівці» Миколаївської області привітали дітей зі святом

Представники районних та міських парторганізацій ВО «Батьківщина» у Миколаївській області подарували свято в Міжнародний день захисту дітей.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», кожен з осередків в цей день привітав дітлахів. В першу чергу, тих дітей, які потребують допомоги та підтримки, — дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт.

Їм 1 червня представники ВО «Батьківщина» вручили приємні та корисні подарунки, — соки, фрукти, іграшки, канцелярські набори. Так, у Врадіївському районі «батьківщинівці» завітали з гостинцями до районного центру реабілітації дітей-інвалідів. Депутат Жовтневої районної ради від ВО «Батьківщина» Олег Шепель привітав дітей Лиманівської ЗОШ. В знак вдячності за постійну допомогу школі йому вручено Почесну грамоту. В Арбузинському районі, за підтримки депутата Миколаївської обласної ради Сергія Чмиря, влаштовано театралізоване свято. Подібні заходи відбулися і в інших районах області.

«Нинішнє покоління українців виховується на патріотичних прикладах. Отже, вони стануть достойними громадянами. Сьогодні зичили їм успіхів у здобутті знань та реалізації мрій. «Батьківщинівці» завжди будуть підтримувати талановитих діточок та допомагати тим, хто потребує нашої підтримки», — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації Олег Кравець.

діти2діти1