«Батьківщинівці» Миколаївської області вболівають за збереження природи та розвиток туризму

В травневі свята близько 40 представників Миколаївської міської та обласної організацій ВО «Батьківщина», громадської організації «Батьківщина молода» відвідали Актівський каньйон у Вознесенському районі області.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», молодь оголосила про початок акції «Батьківщина туристична».

За словами організаторів, керівництва Миколаївської міської парторганізації, метою акції є привертання уваги до місць Миколаївщини, туристичних об’єктів. Актовський каньйон знаходиться на річці Мертвовод, що неподалік села Актово Вознесенського району Миколаївської області. Це унікальне поєднання рослинного світу з ансамблем стрімких скель і гранітних валунів. Актовський каньйон входить у створений в 1994 році ландшафтний парк «Гранітно-Степове Побужжя». Згодом парк здобув значення «Національний»

«Ми організували першу поїздку. Люди, які взяли участь в подорожі, переконалися в принадах рідного краю, рідної Батьківщини. Багато хто навіть не здогадувався, які красиві місцини нас оточують. Отже, оголошуємо акцію «Батьківщина туристична». Запрошуємо приєднуватися», — закликала заступник Миколаївської обласної громадської організації «Батьківщина молода» Олена Рябенко.

DSC_0498DSC_0492DSC_0418DSC_0432DSC_0390DSC_0357

DSC_0486DSC_0388