«Батьківщинівці» Очакова підтримують сучасні захоплення дітей

В Очакові відбулися змагання із новітнього виду дитячого відпочинку, такого, як «бейблейд». Ідею відволікти дітей від вулиці та зайняти їх грою підтримала Очаківська міська парторганізації ВО «Батьківщина».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», наприкінці року, за підтримки очаківських партійців проведено турнір для дітей від 5 до 9 років.

«Вважаю, що реагування на потреби дітей та молоді є нашим завданням з реалізації Нового курсу Юлії Тимошенко стосовно впровадження молодіжної політики в державі. Вкрай необхідно запропонувати молодим людям ті зайняття та можливості, які би їх зацікавили та спонукали залишитися в країні заради її розбудови», — зазначив голова Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Тимошенко.

В соціальних мережах батьки дітей висловили подяку депутатам-«батьківщинівцям», які нагородили переможців змагань солодкими подарунками.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31