«Батьківщинівці» Очакова підтримують сучасні захоплення дітей

В Очакові відбулися змагання із новітнього виду дитячого відпочинку, такого, як «бейблейд». Ідею відволікти дітей від вулиці та зайняти їх грою підтримала Очаківська міська парторганізації ВО «Батьківщина».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», наприкінці року, за підтримки очаківських партійців проведено турнір для дітей від 5 до 9 років.

«Вважаю, що реагування на потреби дітей та молоді є нашим завданням з реалізації Нового курсу Юлії Тимошенко стосовно впровадження молодіжної політики в державі. Вкрай необхідно запропонувати молодим людям ті зайняття та можливості, які би їх зацікавили та спонукали залишитися в країні заради її розбудови», — зазначив голова Очаківської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Євген Тимошенко.

В соціальних мережах батьки дітей висловили подяку депутатам-«батьківщинівцям», які нагородили переможців змагань солодкими подарунками.