«Батьківщинівці» роз’яснили миколаївцям конституційні права

Представники Миколаївського обласного осередку ВО «Батьківщина» взяли участь в урочистостях, присвячених Дню Конституції України. Партійці поклали квіти до пам’ятника Тараса Шевченка та В’ячеслава Чорновіла, пройшли ходою з державними та партійними прапорами та провели мітинг.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», в місцях проведення заходів встановили партійні палатки, в яких активісти збирали підписи за проведення всеукраїнського референдуму проти продажу сільськогосподарських земель. Вони ж роздавали буклети «З Днем Конституції!» та листівки, в яких містилися витяги з Основного закону стосовно прав громадян на користування природними ресурсами.

«Сьогодні в Україні порушуються конституційні норми, а влада замість того, аби захищати права своїх громадян злилася з олігархами та виконує їхні забаганки. «Батьківщина» виступає за те, аби люди знали свої права, захищали їх, вимагали від влади дотримання норм Конституції. З цією метою партія організувала збір підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Миколаївці схвалюють дану ініціативу, про що свідчить їхня активність та підтримка дій «батьківщинівців» — зазначив перший заступник голови Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Олег Кравець.