«Батьківщинівці» стурбовані ситуацією з аеропортом «Миколаїв»

Миколаївські «батьківщинівці» вважають, що нинішня місцева влада цілеспрямовано здійснює кроки, що призведуть до повної руйнації комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Миколаїв».

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», монополіст ПАТ «Миколаївобленерго» за борги відключили підприємство від електропостачання.

На думку голови Миколаївської обласного осередку ВО «Батьківщина» Михайла Соколова, відключення стратегічного підприємства від енергопостачання призведе до того, що територія стане практично неконтрольованою, а співробітники охорони не зможуть повноцінно виконувати свої обов’язки.

«На жаль, нинішня влада фактично самоусунулася від вирішення проблем аеропорту, не передбачено фінансування, не звертається увага на звернення трудового колективу. Всі наші напрацювання стосовно виведення підприємства з кризи виявилися марними. Саме миколаївські «батьківщинівці» пропонували реальні кроки із збереження аеропорту та недопущення його розкрадання», — зазначив Михайло Соколов.

Миколаївські партійці не стоятимуть осторонь від проблем аеропорту та запропонують депутатам обласної ради розглянути дії влади відносно подальшої долі комунального підприємства.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31