«Батьківщинівці» Южноукраїнська добилися зняття з посади скандального депутата

Депутати від ВО «Батьківщина» м.Южноукраїнська (Миколаївська область) ініціювали усунення з посади голови депутатської комісії по управлінню комунальним майном депутата від БПП Еріка Григоряна.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» ініціативу партійців підтримали й інші депутати на засіданні 12-ї сесії Южноукраїнської міської ради.

У зверненні «батьківщинівців» йшлося про те, що Григорян систематично порушує Регламент міської ради, норми етики, дисципліну. Протокольно зафіксовано образи, зухвала поведінка, приниження посадових осіб, незадовільне виконання своїх обов’язків.

«Очищення влади має відбуватися на всіх рівнях, від сільської та міської рад до обласної та вище. Наша позиція, як «батьківщинівців» полягає в тому, що ми виступаємо за усунення тих, хто не має права посідати керівні посади та негативно впливати на ситуацію в місті. Ми неодноразово піддавали критиці діяльність Григоряна. Нарешті, до нас прислухалися депутати і прийняли розумне рішення», — зазначив депутат Южноукраїнської міської ради від ВО «Батьківщина» Сергій Ярошенко.