«Батьківщинівці» Южноукраїнська ініціювали впорядкувати місто

За пропозицією депутатів Южноукраїнської міської ради від ВО «Батьківщина» (Миколаївська область) в місті розпочали встановлювати дитячі ігрові майданчики та вуличні тренажери.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», на даний момент обладнання закупили на 350 тисяч гривень, ще 1,25 мільйонів гривень планується витратити на закупівлю малих архітектурних форм до кінця поточного року, установку яких проведуть навесні 2017 року.

«У липні цього року виділено 600 тисяч гривень, але цих коштів недостатньо для встановлення дитячих майданчиків у всіх дворах міста. Тож за нашим наполяганням додатково знайдено ще один мільйон. Навесні, після установки всіх майданчиків, ми вивчимо потребу та при необхідності піднімемо питання про закупівлю додаткових», — заявив заступник голови бюджетної комісії, «батьківщинивець» Сергій Горностай.

Як зазначає депутат, фракція ВО «Батьківщина» в Южноукраїнській міській раді й надалі підтримуватиме проекти, які спонукають дітей та молодь до ведення здорового образу життя.

yuzh2yuzh1