«Батьківщинівці» Южноукраїнська провели акцію на підтримку Надії Савченко.

Депутати Южноукраїнської міської ради Миколаївщини від партії «Батьківщина» Сергій Ярошенко і Сергій Горностай провели акцію на підтримку народного депутата України Надії Савченко.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», акція відбулася в ході виставки робіт переможців патріотичного дитячого конкурсу «З Надією до Перемоги».

Керівник «Батьківщини» в Южноукраїнську Сергій Ярошенко впевнений, що з поверненням Надії Савченко в Україну ситуація у суспільстві кардинально зміниться. «Вся країна чекає Надію додому, в Україну. Мужня дівчина уособлює національний дух і силу українського народу, волю до перемоги і справедливості. Переконаний, що виставка дитячих робіт приверне увагу й дорослих, які доєднаються до нашої акції», — зазначив Сергій Ярошенко.

Пересувна виставка вміщує в себе 56 малюнків і 20 робіт декоративно-прикладного мистецтва, що вийшли у фінал творчих конкурсів «З Надією до Перемоги!», «Україна єдина», «Ні — війні» і «Достойні нащадки козацької слави».

надія2надія1надія4надія3