«Батьківшинівці» Миколаєва обрали нового голову.

В Миколаєві відбулася звітно-виборна конференція Миколаївської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».  На партконференції, в якій взяли участь 23 делегати, заслухано звіт голови міської організації Олександра Гриценка. Він розповів про заходи міської організації, що були здійснені протягом року. Заслухавши та обговоривши доповідь, делегати відзначили, що в умовах гострої політичної боротьби Миколаївська міська партійна організація, партійні активісти вели наполегливу роботу з роз’яснення позиції депутатської фракції «ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України, брали активну участь у місцевих виборах. Послідовно нарощувався потенціал партії, відбувалася її структурна розбудова, чисельність членів партії зросла майже втричі.

конф4конф3конф2

На конференції постало питання переобрання голови міської організації. За пропозицією активістів партії головою міської організації обрано Олександра Солодова. Олександру 32 роки, він підприємець, понад десять років підтримує позиції «Батьківщини». «Переконаний, що сьогодні «Батьківщина» виходить на новий рівень, — каже Олександр Солодов. — Країні необхідно перезавантаження та розуміння змін. Цілком підтримую Юлію Володимирівну у її діях з приводу виходу з коаліції. Сподіваюсь, що міська організація проявить себе активно». В роботі конференції взяв участь голова обласної парторганізації Михайло Соколов.