«Батьківшинівці» Миколаєва обрали нового голову.

В Миколаєві відбулася звітно-виборна конференція Миколаївської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина».  На партконференції, в якій взяли участь 23 делегати, заслухано звіт голови міської організації Олександра Гриценка. Він розповів про заходи міської організації, що були здійснені протягом року. Заслухавши та обговоривши доповідь, делегати відзначили, що в умовах гострої політичної боротьби Миколаївська міська партійна організація, партійні активісти вели наполегливу роботу з роз’яснення позиції депутатської фракції «ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України, брали активну участь у місцевих виборах. Послідовно нарощувався потенціал партії, відбувалася її структурна розбудова, чисельність членів партії зросла майже втричі.

На конференції постало питання переобрання голови міської організації. За пропозицією активістів партії головою міської організації обрано Олександра Солодова. Олександру 32 роки, він підприємець, понад десять років підтримує позиції «Батьківщини». «Переконаний, що сьогодні «Батьківщина» виходить на новий рівень, — каже Олександр Солодов. — Країні необхідно перезавантаження та розуміння змін. Цілком підтримую Юлію Володимирівну у її діях з приводу виходу з коаліції. Сподіваюсь, що міська організація проявить себе активно». В роботі конференції взяв участь голова обласної парторганізації Михайло Соколов.

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

У Первомайську «батьківщинівці» влаштували свято для дітей

Докладніше

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31