«Батьківшинівці» Миколаєва звернулися до депутатів міської ради.

Миколаївська міська парторганізація ВО «Батьківщина» зареєструвала в Миколаївській міській раді звернення до голів фракцій партій, у зв’язку з тим, що ВО «Батьківщина» не представлена у складі нинішнього депутатського корпусу. В зверненні міститься прохання винести на розгляд позачергової сесії Миколаївської міської ради питання про Звернення до Президента України щодо негайного скасування Постанови Кабміну про підвищення ціни на газ для населення. Адже за вказівкою Президента, на засіданні Кабміну було ухвалено рішення про підвищення з 1 листопада ціни на газ для громадян на 23,5%. Втім воно є неприпустимим і таким, що порушує права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги та порушує конституційні права людей на гідний рівень життя. «Батьківщинівці» висловили в Зверненні і позицію городян, які вийшли 27 жовтня на мітинг проти керуючої компанії «Миколаїв — місто для людей» та проти підняття тарифів на газ. Як зазначає керівник Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Олександр Солодов, — «реакція миколаївських народних обранців на наше Звернення стане «лакмусовим папірцем», який визначить, чи насправді депутати відстоюють права городян. Адже нині за поданнями партійців в населених пунктах країни відбуваються сесії, під час яких свідомі народні обранці висловлюються за звернення до Президента України з вимогою негайно скасувати рішення про підвищення ціни на газ для населення». В Миколаївській області на вимогу депутатів від ВО «Батьківщина» відбулися позачергові сесії в містах Снігурівка та Первомайськ, в Єланецькому районі та Шевченківській ОТГ Вітовського району, на яких вже прийняті відповідні звернення. Зареєстровані звернення в місті Баштанка, в Баштанському та Арбузинському районах.

Прес-служба Миколаївської

обласної парторганізації ВО «Батьківщина»