Боротьба за зниження тарифів триває.

13 липня в м. Первомайськ Миколаївської області відбулося засідання «круглого столу» за участю представників міської влади, громадськості та політичних партій. Як повідомляє прес – служба Миколаївської обласної організації «ВО «Батьківщина» ініціатором заходу виступили члени міської організації «ВО «Батьківщина»».
Темою обговорення постало питання необґрунтованості підвищення тарифів на житлово — комунальні послуги та енергоносії.
Присутні на засіданні відзначили та подякували народних обранців від «ВО «Батьківщина»» за те що саме ця політична сила стала рушійною в країні в рамках відстоювання питання щодо зниження тарифів до економічно обґрунтованих цифр.
Голова Первомайської міської організації «ВО «Батьківщина»» Ігор Хімчак, під час свого виступу зазначив: — « Партія «Батьківщина» чи не єдина політична сила у Верховній Раді, що намагається щось зробити, аби знизити «драконівські» тарифи та закликав мешканців Первомайська допомогти партії та залучитися до акції по збору підписів проти підвищення тарифів».
В ході обговорення присутні депутати міської ради від «ВО «Батьківщина» повідомили присутніх про проведену роботу та плани на майбутнє в напрямку зниження тарифів на місцевому рівні.