«Чорний штаб» Порошенка працює методами Януковича, – заява партії

Сьогодні, близько опівночі, патрульні міста Покровське на Дніпропетровщині, зупинили автомобіль ВАЗ 2109 (АН0526ВТ). У машині знаходилися двоє двадцятивосьмирічних мешканців Курахового (Донецька область) – Богомаз Олександр Вікторович та  Яремич Артем Дмитрович.

Під час перевірки поліцейські виявили в салоні авто 150 листівок формату А3 з інформацією, яка дискредитує кандидата в Президенти України Юлію Тимошенко.

Особи заявили, що отримали вантаж на «Новій пошті» від невідомого, із яким зв’язувалися  через одну із соціальних мереж, і який заплатив кожному по 2000 грн за розклеювання провокаційних листівок.

З надійних джерел нам достеменно відомо, що чоловіки виконували одну із «операцій» так званого «чорного штабу» Петра Порошенка – офісу, створеного на Банковій з єдиною метою – у будь-який спосіб заплямувати головного конкурента нинішнього президента – Юлію Тимошенко.

Викритий на зароблянні на крові українських солдатів і торгівлі із ворогом головнокомандувач усвідомлює, що вже дуже скоро йому доведеться відповісти за всі його злочини. Тому у бажанні втриматися на посаді більше не гребує нічим, дедалі частіше опускаючись до методів свого попередника.

Ми розуміємо, що Генеральна прокуратура та Служба безпеки України давно перетворилися на підрозділи кооперації «Рошен», і наразі їхнім основним завданням є дискредитація головних опонентів нинішнього президента.

Тому звертаємося до Міністерства внутрішніх справ із вимогою встановити та притягнути до відповідальності всіх учасників цієї ганебної провокації. А також усіх причетних до роботи «чорного штабу» Петра Порошенка, який, заробляючи на війні мільйони за допомогою фальсифікацій, підкупу та залякувань, намагається повернути в країну часи Януковича.