День пам’яті: команда «Батьківщини», депутати та представники обласної влади поклали квіти до Сталевого солдата

Меморіальний комплекс в м. Нова Одеса – це одне із визначних місць шанування пам’яті загиблих воїнів на території Миколаївської області. Нещодавно лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк разом із члени міжфракційної групи «Наша Батьківщина – Миколаївщина» висаджували смарагди біля Сталевого солдата, а сьогодні спільно вшанували пам’ять загиблих солдатів та поклали квіти біля пам’ятника.

«Мені дуже приємно, що до цього покладання долучилися і представники Молодої Батьківщини. Це значить, що пам’ять про роки війни та перемогу над фашистсько-німецькими загарбниками продовжує жити та передається із покоління до покоління. Низький уклін всім тим людям, що брали участь у бойових діях, «кували перемогу» в тилу та відбудовували нашу Батьківщину після завершення війни», — сказав під час спілкування Вадим Підберезняк.

Команда Батьківщини в усіх містах, районах та селах Миколаївської області вшановує пам’ять загиблих в роки Другої Світової війни. Пам’ять про цих людей буде вічно жити у наших серцях.

 

 

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31