День Пам’яті та Перемоги: Юлія Тимошенко вшанувала Героїв Небесної Сотні

Українцям неодмінно вдасться створити ту країну, якої всі гідні й варті. В пам’ять тих, хто навіки вкарбований у сторінки національної пам’яті й шани.

Про це написала Голова партії «Батьківщина» на своїй Facebook-сторінці в день пам’яті Героїв Небесної Сотні.

«Нові часи, нова епоха, нові дати календаря. Звісно, хотілось би бачити більше звершень, а не поминок. Але сьогодні – справді особливий день. Бо разом з сумом, разом з болем за втратою, ми переживаємо і велику гордість за тих, хто пішов на Небо шляхом Небесної Сотні, даруючи нації приклад великої Мужності й Слави. Тих, для кого слова національного гімну – «Душу й тіло ми положим за нашу свободу» – стали керівництвом до дії», – зазначила Юлія Тимошенко.

Голова «Батьківщини», наголосила, що під час Революції Гідності люди ціною власного життя стали на захист незалежності держави. Цей подвиг простих громадян, переконана Юлія Тимошенко, вчергове доводить, що  українцям під силу створити гідне майбутнє країни.

«Люди швидко перетворилися зі свідків історії на її безпосередніх учасників. Прості громадяни, не завжди свідомі свого героїзму, вистояли та вибороли свободу Української держави. Бо 28 років тому ми отримали незалежність, а тільки тоді, під час Революції гідності – стали за неї в справжній боротьбі…
Вклоняюся й дякую всім причетним… Сьогодні не роковини, сьогодні – великий день Пам’яті і Перемоги… Пливе кача…», – резюмувала Юлія Тимошенко.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Юлія Тимошенко: Ми покладемо край неоколоніальній політиці, коли країну затягують у борги, ще й змушують утримувати «наглядачів» за свій рахунок

Докладніше

Юлія Тимошенко: До миру потрібно прокладати справжній, реалістичний, справедливий шлях

Докладніше

Юлія Тимошенко ініціює створення спеціальної парламентської місії для досягнення миру

Докладніше
Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31