«День поля» на Миколаївщині.

19 червня в м. Миколаєві відбулося урочисте святкування «Дня поля», організатором якого виступило підприємство ТОВ «Золотий колос», на чолі з його директором Надією Іванової, заступником голови Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина».
Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина».
Також у заході приймали участь: голова Миколаївської міської партійної організації Орел В.М та керівники районних парторганізацій міста Миколаєва; Центральний район Кравченко С.В;Заводський район Омельченко М.В; Ленінський район Малоок О.А; Корабельний район Ніколаєнко І.М та партійний актив міста. На свято також приїхали і численні партнери ТОВ «Золотий Колос», як з України так і інших країн: Молдови, Румунії, Угорщини, Словенії. Гостей розважали цікавою святковою програмою: музичним концертом і кінним виступом.
Урочисті заходи до «Дня поля» були поєднані з науково практичним семінаром, який проводиться ТОВ «Золотий колос»щорічно вже протягом 12 років. У рамках заходу організовано виставку техніки, сільгоспхімії та інших супутніх товарів.
Голова Миколаївської міської парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Орел в привітав Надію Іванову не тільки від свого імені, а й від імені лідера партії Юлії Тимошенко та вручив подарунок від лідера партії – наручний іменний годинник та зачитав привітальну телеграму підписану Юлією Тимошенко.
Надія Іванова не раз висловила подяку всім присутнім за співпрацю та особливо за привітання лідеру партії ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

День поля2 День ПоляДень поля1