Депатати-«батьківщинівці» з Миколаївщини вимагають знизити тарифи

Депутати Єланецької районної ради (Миколаївська область) від ВО «Батьківщина» звернулися до керівництва місцевої райдержадміністрації та райради з вимогою не допустити підняття цін на енергоносії для населення.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», звернення надруковано в місцевій газеті «Єланецький вісник» та направлено до Миколаївської обласної ради.

«Рішення прийнято на засіданні фракції депутатів-«батьківщинівців» Єланецької районної ради і має на меті недопущення загострення суспільної напруги та зубожіння населення. Окрім вимоги не дозволити подальшого зростання тарифів, фракція вимагає терміново провести ремонт доріг, які знаходяться в аварійному стані. Зокрема, йдеться про місцеві дороги в смт Єланець, с.Возсіятське, с. Велика Солона», — зазначив помічник депутата райради, партійний активіст Олег Москаленко.