Депутат-«батьківщинивець» вступився за селян, права яких порушені

Жителі села Ленінка Березанського району, що на Миколаївщині, звернулися до депутата Миколаївської обласної ради від «Батьківщини» Анатолія Ніколенка. Селяни обурені діяльністю ПАТ «Коблево», яке межує з їхнім населеним пунктом.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації «Батьківщина».

Люди неодноразово скаржилися керівництву самого підприємства та райдержадміністрації на розбиті автівками «Коблево» місцеві шляхи, забруднення довкілля, відсутність вільного пересування сільськими дорогами. «Винуватець» усіх бід селян жодного разу не відреагував на скарги, натомість з жителями Ленінки зустрівся депутат-«батьківщинивець» Анатолій Ніколенко.

«Насправді, склалася така ситуація, коли могутній монополіст не переймається проблемами сільських жителів. Навпаки, постійно порушує їхні права, залишається безвідповідальним та непокараним. Ми разом з депутатами від «Батьківщини» Березанської районної ради виступимо на черговому засіданні сесії та закликаємо всіх депутатів підтримати вимоги жителів Ленінки», — відзначив А.Ніколенко.

Також, за словами депутата, в Березанській райдержадміністрації розглядається питання про повернення селянам земель, які свого часу незаконно були передані ВАТ «Коблево».