Депутат Миколаївської обласної ради від «Батьківщини» висунув звинувачення з приводу незаконного виділення земель.

На засіданні комісії Миколаївської облради з питань екології, навколишнього середовища та використання природних ресурсів депутат від «Батьківщини» Анатолій Ніколенко звинуватив голову Березанської райдержадміністрації Володимира Трибуху в тому, що він виділив своїй дружині 10 гектарів землі на узбережжі Чорного моря.

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації «Батьківщина».

За словами А.Ніколенко, «найбільший «дерибан» земель курортної зони активізувався в 2008-2010 роках. Втім негативні тенденції тривають і зараз. Так в курортній Рибаківці Березанського району землі виділяються із порушенням законодавства. Без дотримання норм архітектури та будівництва ведеться забудова прибережної зони. А в пісок буквально закопують каналізаційні баки, на пляжі риють котловани».

Анатолій Ніколенко має намір винести на розгляд чергової сесії Миколаївської обласної ради питання про низку порушень законодавства на території Коблево-Рибаківської зони відпочинку.

Начало формы

Конец формы