Депутати Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» оприлюднили офіційну заяву

Сьогодні, 6 червня депутати Миколаївської обласної ради від ВО «Батьківщина» провели брифінг для журналістів, де оприлюднили офіційну заяву. Наводимо повний текст Заяви.

Заява фракції ВО «Батьківщина» в Миколаївській обласній раді.

В зв’язку з тим що в інформаційному просторі розповсюджується інформація стосовно причетності першого заступника голови Миколаївської обласної ради та голови Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина» М.Соколова до корупційного скандалу, фракція ВО «Батьківщина» в повному складі закликає представників усіх ЗМІ Миколаївської області в своїх публікаціях з приводу даного питання керуватися та робити висновки лише за перевіреними даними від правоохоронних органів.

Наразі значна кількість публікацій базується на здогадках, припущеннях та упереджених заявах в соціальних мережах представників деяких політичних сил, завданням яких в області є боротьба з політичними конкурентами. Висвітлення подій в деяких ЗМІ та соціальних мережах більш схоже на інформаційну атаку та «політичне кілерство ». І якщо увага всеукраїнських ЗМІ, інформація від СБУ та прокуратури зосереджена на головному фігуранті справи М.Романчуку то ряд Миколаївських видань зосередили свою увагу саме на М.Соколові.

Бажання вилити якомога більше бруду на партію ВО «Батьківщина» та безпосередньо М.Соколова, можна пояснити лише тим, що обрання М.Соколова на посаду першого заступника голови обласної ради його та присутність фракції «Батьківщина» в обласній раді з самого початку стало незручною «кісткою в горлі» багатьом представникам «політичної еліти» області. А електоральні перспективи ВО «Батьківщина» в Миколаївській області змушують представників дескридитувавших себе політичних сил вигадувати та ініціювати створення все нових і нових негативних інформаційних поводів.

На думку членів фракції ВО «Батьківщина» даний скандал має в своїй основі політичну, а не корупційну складову і направлений передусім на пере форматування політичної палітри області.