Депутати Первомайська проголосували проти продажу земель сільськогосподарського значення

На сесії Первомайської міської ради (Миколаївська область) ухвалено рішення звернутися до Президента України, Верховної ради України, Кабінету міністрів України з приводу продовження до 2025 року мораторію на продаж сільськогосподарських земель.

Як повідомляє прес-служба Миколаївської обласної парторганізації ВО «Батьківщина», за звернення проголосували 21 депутат, 7 – не брали участь у голосуванні.

«Фракція «Батьківщини» в Первомайській міській раді виступила з ініціативою підтримати позицію нашої політичної сили та переважної більшості українських фермерів стосовно введення ринку землі. Так, ми запропонували депутатам висловитися з приводу продовження до 2025 року мораторію на продаж землі сільськогосподарського призначення; початку широкого публічного обговорення в суспільстві питання запровадження ринку землі; проведення всеукраїнського референдуму з цього питання», — зазначив керівник фракції ВО «Батьківщина» в Первомайській міській раді Тимур Глушко.

За його словами, депутати прислухалися до думки «батьківщинівців», про що свідчать результати голосування.