Допомога для Братського району: захисні маски для територіального центру та засоби індивідуального захисту для Центральної районної лікарні

Протичумні набори та захисні маски передали до Братської ЦРЛ лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк, голова  міжфракційної групи «Наша Батьківщина – Миколаївщина» Анатолій Катрич та голова Братської РПО ВО «Батьківщина» Любов Манжос.
Як розповіла гостям головний лікар Тетяна Рябова, в медичному закладі планують відновити реанімаційне відділення, яке сьогодні не працює.  Крім того, керівник НКП Братська ЦРЛ зауважила, що для вирішення питань щодо субвенцій з обласного бюджету районна лікарня потребує допомоги та підтримки депутатів обласної ради. Лідер міжфракційної групи «Наша Батьківщина – Миколаївщина» Анатолій Катрич запевнив, що з приводу бюджетних питань та допомоги на рівні обласної влади  медперсонал лікарні завжди може звернутися до нього та членів депутатської групи.
Як зазначив заступник головного лікаря Ілля Маліцький, ще будучи народним депутатом України VIII скликання Вадим Підберезняк неодноразово допомагав Братській районній лікарні: інвалідні візки, багатофункціональне медичне ліжко та апарат для гінекологічного відділення. Все це і сьогодні робить діагностику та лікування жителів Братського району якіснішим та комфортнішим.
Лідер Миколаївської Батьківщини не оминув увагою і стаціонар догляду за літніми людьми. Вадим Підберезняк вже не перший рік допомагає колективу та підопічним цього закладу. Сьогодні в умовах пандемії – це захисні маски, які так необхідні територіальному центру соціального обслуговування громадян.
«Практично щодня наші партійці в різних районах області допомагають у боротьбі із розповсюдженням інфекційних хвороб на території Миколаївщини. Сьогодні ми передали засоби індивідуального захисту для жителів Братського району. Крім того, поспілкувалися із медпрацівниками, вислухали проблемні питання та тепер спільно працюємо  над їх вирішенням», — зазначив у коментарі місцевим ЗМІ Вадим Підберезняк.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31