Допомога для міської та районних лікарень: захисні маски та комплекти для медперсоналу віддалених районів області

Лідер Миколаївської Батьківщини Вадим Підберезняк разом із місцевими партійцями м. Первомайськ, а саме Тимуром Глушко, Олексієм Молдованом та Віталієм Камінським,   передали до Первомайської міської лікарні захисні маски та засоби індивідуального захисту.

За словами головного лікаря Олега Чекрижова, щодня працівники лікарні контактують із людьми, що мають різні захворювання, тому захист здоров’я медперсоналу має дуже велике значення. Від себе та колективу він подякував  небайдужим «батьківщинівцям» за підтримку та допомогу.

Вадим Підберезняк також не оминув увагою  і Врадіївську районну лікарню. Захисні маски та протичумні костюми прийняла на баланс головний лікар Оксана Ростова, яка розповіла лідеру Миколаївської Батьківщини про те, як в  їх лікарні дотримуються санітарно-епідеміологічних норм.

Перебуваючи із робочою поїздкою в Кривоозерському районі, Вадим Підберезняк та керівник Кривоозерської Батьківщини  Наталя Дурачевська також завітали до центральної районної лікарні та передали колективу комплекти та захисні маски.

«Ми разом із депутатами та партійцями допомагаємо лікарням в різних містах та районах Миколаївщини. Практично кожного дня ми їздимо по області та спілкуємося із людьми. В більшості випадків громадскість вже менше лякає коронавірус. Сьогодні найбільшою зоною ризику були та залишаються  –  медпрацівники та їх родини», — зазначив в коментарі лідер Миколаївської Батьківщини.

Поділитися у соцмережах:

Останні новини

Ставка на професіоналів: «Батьківщина» веде в мери Києва Олексія Кучеренка

«Батьківщина» йде на місцеві вибори з гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА

Докладніше

Юлія Тимошенко: Об’єднуємося заради відновлення миру в Україні

Календар новин
Серпень 2020
пн
вт
ср
чт
пт
сб
нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31